Politika privatnosti

Škola stranih jezika Kezele poštuje Vašu privatnost. Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice i dogovarate suradnju.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih Vas se može identificirati kao pojedinca, kao što su ime i prezime, adresa, poslovna email adresa, online identifikatori (cookies, IP adresa), interesi, uzorci ponašanja na internetu i informacije koje se tiču isključivo Vas kao pojedinca. Osobne podatke prikupljamo dok koristite ove web stranice, ispunjavanjem kontakt obrasca, ispunjavanjem upitnika za snimku stanja (za marketinško i poslovno savjetovanje), pisanjem komentara ispod blog objava i pomoću kolačića.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ove web stranice i/ili dogovarate savjetovanje koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, da poboljšamo Vaše iskustvo korištenja web stranica, za kreiranje novog relevantnog i korisnog sadržaja na ovim web stranicama, te za dogovor i pružanje profesionalnih usluga. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe Škole stranih jezika Kezele će za to prethodno tražiti Vaš pristanak.

Što su kolačići i što možete poduzeti u vezi s njima?

Ove web stranice koriste kolačiće, male tekstualne datoteke koje se spremaju u web preglednik posjetitelja web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Škola stranih jezika Kezele koristi kolačiće za upoznavanje preferencija posjetitelja, za praćenje podataka u aplikacijama kao što je Google Analytics, a sve to kako bismo na web stranicama Škole stranih jezika Kezele pružili još korisnije sadržaje za naše klijente. Ako želite možete onemogućiti kolačiće u postavkama Vašeg web preglednika, no u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranica. Za više informacija posjetite stranicu About Cookies.

Druge web stranice

Ove web stranice sadrže poveznice na druge web stranice. Ova izjava o privatnosti se odnosi samo na ove web stranice od Škole stranih jezika Kezele. Kada putem poveznica dođete na druge web stranice trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno možete kontaktirati Školu stranih jezika Kezele, info@skola-kezele.hr