1 na 1 i MINI GRUPE

OPIS

Individualna nastava učenja stranog jezika i hrvatskog jezika za strance u potpunosti je prilagođena vama i vašim željama, interesima i potrebama. Možete odabrati individualni tečaj engleskog jezika, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, kineskog, slovenskog hrvatski za strance.

 

S vama ćemo dogovoriti početak nastave, raspored nastave i dinamiku te vrstu programa. Možete birati između programa općeg jezika, programa s naglaskom na konverzaciji ili poslovnom jeziku te „skrojenog” programa kojeg predavač posebno priredi prema vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

 

Kroz ovakav individualni pristup temeljito pratimo vaše sposobnosti i postignuća te usmjeravamo fokus rada upravo na ona jezična područja koja su vam potrebna i koja biste trebali usavršavati. Na taj način, vrlo brzo ćete ostvariti željene rezultate, proširiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.

 

Mini grupe su, kao i individualni tečajevi, još dodatno prilagođene vašim potrebama, a učenje stranog jezika je intenzivnije jer je u grupi samo 3 do 5 polaznika. Ovisno o potrebama možete odabrati program općeg jezika, program s naglaskom na konverzaciji ili poslovnom jeziku, te specijalizirani program. Posebno ističemo tečaj slovenskog jezika koji je sve više tražen.

 

Mini grupe su naročito primjerene za tvrtke u kojima se program radi prema specifičnim potrebama (jezik prava, financijski jezik, znanstveni jezik, jezik logistike itd.) u kombinaciji s općim jezikom.

 

Bilo da nastavu organiziramo u prostorima vaše tvrtke ili u učionici Škole stranih jezika Kezele u Varaždinu, rad u mini grupi zasigurno će vam omogućiti bolja postignuća i brži napredak.

Jezici: kineski, engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, slovenski, hrvatski za strance

Dinamika: prema dogovoru, mogućnost online nastave

Grupe: prema dogovoru

Fond sati: prema dogovoru

Svjedodžba s pravom javnosti ili uvjerenje nakon završenog godišnjeg programa

Cijena 1 na 1: paketi individualne nastave od 10, 20 i 40 školskih sati - na upit

POGODNOSTI

5% popusta za plaćanje cijele školarine pri upisu

 

  • Popust na plaćanje ukupne školarine vrijedi do kraja upisnog roka u 9. mjesecu 
  • Obiteljski popust vrijedi i nakon upisnog roka za grupe veće od 6 polaznika. 
  • Grupe od 6 polaznika i manje nemaju pravo na popust
  • Plaćanje na rate:
  • 5 jednakih rata (1. rata kod upisa)
  • 9 rata: 1. rata (20% školarine) pri upisu, a ostatak u 8 jednakih rata

NAČIN PLAĆANJA : gotovina, kartica, rate

 

* OBITELJSKI POPUST –  *standardne grupe od 7 do 12 polaznika

 

Drugi član porodičnog domaćinstva ili drugi jezik

 

10 %

 

Treći i svaki daljnji član ili jezik

 

15 %

* Broj polaznika u grupi 7 – 12. U grupi s manjim ili većim brojem polaznika satnica se umanjuje ili povećava u skladu s čl. 21. Pravilnika o organiziranju i vođenju upisa. Za grupe manje od 6 polaznika utvrđuje se posebna cijena. Pogledajte: MINI GRUPA