O nama

Škola stranih jezika Kezele Varaždin lokacija

ŠTO VAM NUDIMO?

Škola stranih jezika KEZELE, koja se nalazi u centru Varaždina, u Poslovno edukacijskom centru PEC u Aninoj ulici, započela je radom 1990. godine kao pravni slijednik Centra za strane jezike Narodnog sveučilišta, koji je utemeljen 1962. godine.

 

Naša osnovna djelatnost je poduka iz stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, slovenski, švedski, hrvatski za strance). Akreditacijom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH za programe stranih jezika stekli smo uvjete za izvođenje verificiranih programa za odrasle i izdavanje svjedodžbi koje imaju status javnih isprava i mogu se upisati u radnu knjižicu. Škola također provodi ispite za vanjske kandidate koji žele svjedodžbu s pravom javnosti ili potvrdu o poznavanju jezika.

 

Imamo stručni tim predavača i široki spektar programa općeg, poslovnog i specijaliziranog jezika, a sustavno pratimo zadovoljstvo naših polaznika i uvažavamo njihove prijedloge.

KOJA JE NAŠA SVRHA I KAKO VAM POMAŽEMO

Učenje jezika je čista radost i čini život ljepšim!

Važno je raditi na sebi, a mi vjerujemo da je učenje stranih jezika upravo to, jedan od divnih načina da proširimo svoje obzore.

Kroz prijateljski pristup potičemo vas na razmišljanje i zajedno učimo bolje komunicirati. Nastojimo da bez straha i nelagode progovorite na stranom jeziku već na prvom satu nastave iako će početnici možda pomisliti da je to nemoguće.

Tijekom naših druženja razvijamo jednu od najvažnijih stvari, a to je ne samo slušati, već i čuti sugovornika. Ne zaboravljamo ni to da je mnogima od vas pisanje „noćna mora” pa vam nastojimo dokazati da uz malo vježbe to ne mora biti tako strašno.

Tu smo za vas bilo da trebate savjet u vezi s učenjem jezika, priprema za razgovor za posao odnosno studij ili nešto treće, a nudimo vam i besplatne konzultacije ako ste propustili neki nastavni sat.

Kada vidimo da vam je dan bio težak, odemo u šetnju gradom ili u obližnji kafić pa, razgovarajući u opuštenoj atmosferi, na malo drugačiji način vježbamo strani jezik.

ŠTO POLAZNICI KAŽU O NAMA?

PREDAVAČI

Naš tim se sastoji od stalnih predavača i vanjskih suradnika kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe. Našu predavači su stručni i stalno se usavršavaju, a voditeljica nastave dvaput godišnje promatra sat svakog predavača te time jamčimo kvalitetnu nastavu. 

Iako svaki od predavača ima svoju osobnost koju unosi u svoj način rada, u svoju učionicu, svima nam je zajedničko to da nastojimo povezati sve polaznike u grupi tako da možemo otvoreno razgovarati o svim temama. Predavač je mnogo puta model koji svojim stavom pokazuje otvorenost prema temi i povezuje grupu u cjelinu.

PREDAVAČI

GE2_1215---Copy

Sanja Petrina, engleski jezik

man icon

Nikola Foršek, engleski i hrvatski jezik

GE2_1218---Copy

Maja Šimić, njemački i francuski jezik

GE2_1247

Tamara Pejić, talijanski jezik

Silvija Kezele

Silvija Kezele, talijanski i španjolski jezik

GE2_1179---Copy

Dubravka Šinko, Ravnateljica i voditeljica nastave
engleski, francuski i slovenski jezik

PREDAVAČI - VANJSKI SURADNICI

GE2_1209---Copy

Patrick Galeski, engleski jezik-izvorni govornik

GE2_1186---Copy

Iva Kelemen Ivančić, engleski jezik

GE2_1281---Copy

Martina Dugonjić, engleski jezik

DSC_7759-Edit

Mislav Petanjek, njemački jezik

woman

Jasminka Habuš, engleski jezik

woman

Snježana Karničar, njemački i talijanski jezik

ADMINISTRACIJA

mama-(1)

Ana Kezele, osnivač i prokurist

GE2_1255---Copy

Vesna Sever, računovotkinja i tajnica