Jezici

ENGLESKI

NJEMAČKI

FRANCUSKI

ŠPANJOLSKI

TALIJANSKI

RUSKI

SLOVENSKI

ŠVEDSKI

HRVATSKI ZA STRANCE

Vrste programa

Programi za građanstvo

  • Programi općeg jezika – od pripremnog A1 do vrsnog C2 – dinamika nastave 2 x 2 h tjedno i 1 x 2 h tjedno
  • Individualni programi – opći ili program skrojen prema osobnim potrebama polaznika
  • Specijalizirani programi – kroz stručnu terminologiju polaznici usvajaju specifična znanja: – Medical English – Legal English – Banking & Finance – Deutsch für Juristen – L’ italiano aziendale – Inservice Corporate Training

   Programi za tvrtke Poslovna komunikacija podrazumijeva usvajanje vještina koje su potrebne za svakodnevno komuniciranje na poslu. Teme obuhvaćaju: vještine prezentacije samog sebe, proizvoda ili projekta, vještine pregovaranja, networking, brainstorming te case study, vezano za obrađenu temu, a jezik struke podrazumijeva teme specifične za određeno područje djelatnosti. Organiziranje “In-company” programa, tj pouke u firmama, jamči redovitije prisustvovanje nastavi.

  • In company courses – opći ili specijalizirani program
  • In service corporate training – interaktivni program za poslovne ljude
  • “Tailored” courses – programi skrojeni prema potrebama polaznika

Kako to izgleda u praksi

Osnovni cilj naših programa je razviti komunikativnu kompetenciju, što znači polaznika osposobiti za snalaženjeu raznim situacijama, poslovnim i privatnima.

Radimo u grupama do 12 polaznika, gdje svatko ima priliku pričati i koristiti stečena znanja. Uz suvremene udžbenike, koriste se i aktualni materijali iz stranog tiska i Interneta.

Na satu razgovaramo što više na stranom jeziku od prvoga sata, a kako bismo polaznika potakli da se što prije oslobodi i “progovori”, koristimo raznolike teme i aktivnosti. U učenju se razvijaju sve 4 vještine važne za usvajanje stranog jezika: čitanje, pisanje, slušanje te govor. Gramatičke strukture usvajaju se u funkciji govora kroz kreativan rad u paru ili grupi.

Individualna nastava idealan je način učenja stranog jezika po programu i dinamici koja je prilagođena pojedincu pa se program svladava u kraćem vremenu. Naši predavači su dostupni na tjednim konzultacijama.

Total Immersion

Program namijenjen polaznicima koji žele u najkraćem roku osvježiti svoje znanje stranog jezika prije nekog važnog sastanka i/ili poslovnog puta.

Dinamika nastave

  • nekoliko sati komunikacije dnevno / tijekom kojih se vježbaju jezične vještine u simuliranim situacijama iz svakodnevnog i poslovnog života/
  • usavršavanje jezika u stvarnim situacijama, u opuštenom okruženju, npr. odlazak na zajednički ručak ili druženje van učionice

Do sada smo postigli vrlo dobre rezultate na ruskom, engleskom i talijanskom jeziku.